Deutschland.no
  • Ønsker du å starte forretning i Tyskland?Vi er første adresse for det tyske markedet
  • Et nettverk med gode kontakterKonferanser, kurs, medlemsarrangementer
  • Bli kjent med tyske forretningspartnere? Vi kjenner veien til Tyskland

Norsk-Tysk Handelskammer

Norsk-Tysk Handelskammer har som mål å bidra til å utvikle handelsforbindelsene mellom Norge og Tyskland.

Norsk-Tysk Handelskammer (AHK Norge) er del av et globalt nettverk av tyske handelskamre i utlandet (Deutsche Auslandshandelskammern, AHK) på 130 steder i over 90 land, med bilateralt samarbeid som grunnprinsipp. AHK delfinansieres av det tyske nærings- og teknologidepartementet etter en beslutning i det tyske parlamentet.

I Tyskland er utenlands-handelskamrene tett knyttet sammen med nettverket av tyske industri- og handelskamre (IHK). Handelskamrene i Tyskland (IHK) og i utlandet (AHK) støtter tyske selskaper med å bygge opp og utvide sine næringslivsforbindelser i utlandet. Paraplyorganisasjonen for IHK er Den tyske industri- og handelskammersammenslutningen (Deutsche Industrie- und Handelskammertag, DIHK), som også koordinerer og bistår AHK-nettverket.

Det tette samarbeidet med tyske næringslivsorganisasjoner sørger for at utenlands-handelskamrene er nært knyttet til bedrifter og marked.

Direkte til Norsk-Tysk Handelskammer

Daglig leder

Norbert Pestka

Arrangementer

No events found
Sorry, there are no events matching your selection
ma. ti. on. to. fr. lø. sø.
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02

Om oss

Norsk-Tysk Handelskammer ivaretar tre funksjoner i Oslo

1. Offisiell representant for tysk næringsliv

Norsk-Tysk Handelskammer er en sentral aktør i å fremme tysk næringsliv i Norge på oppdrag fra Forbundsrepublikken Tyskland. Vi representerer tyske næringslivsinteresser i Norge, informerer og reklamerer for Tyskland som investeringsland.

2. Medlemsorganisasjon

Norsk-Tysk Handelskammer er samlingspunkt for bedrifter som har aktive bilaterale næringslivsforbindelser. Disse medlemmene gir oss vekt og en hørbar stemme når vi fremmer det bilaterale næringslivssamarbeidet overfor politikk, næringsliv og offentlig administrasjon.

3. Tjenester for bedrifter

Med sitt eget servicemerke Norsk-Tysk Handelskammer Services AS tilbyr vi bedrifter i Tyskland og Norge tjenester knyttet til næringslivsaktiviteter over landsgrensene.